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Crémant d'Alsace Brut "Cuvée 1675"
Crémant d'Alsace Brut Blanc de Noirs
Crémant d'Alsace Brut Prestige
Crémant d'Alsace Brut Rosé
discovery package
Gewurztraminer Baron de Schiele AOC Alsace
Gewurztraminer Florimont AOC Grand Cru Alsace
Gewurztraminer Vendanges Tardives AOC Alsace
Kaefferkopf AOC Grand Cru Alsace
Muscat AOC Alsace
Pinot Blanc AOC Alsace
Pinot Gris Baron de Schiele AOC Alsace
Pinot Gris Mambourg AOC Grand Cru Alsace
Pinot Gris Vendanges Tardives AOC Alsace
Pinot Noir AOC Alsace
Pinot Noir Vieilli en Fût de Chêne AOC Alsace
Riesling Baron de Schiele AOC Alsace
Riesling Kaefferkopf AOC Grand Cru Alsace
Auvergnats eclairs
Easy
45 minutes
6 persons
childhood flavors
Kugelhopf: "Alsatian Brioche"
Medium
2 heures 55 minutes
8 persons
At heart of Alsace
Fresh pretzels of Alsace
Medium
1 heure 45 minutes
6 persons
Parmesan shortbread with rosemary
Easy
50 minutes
8 persons