Vineyard Style Salad

  • Easy
  • 45 minutes
  • 8 persons
  • At heart of Alsace

Ingredients

  • 4 Cervelas or 300 g of meat sausage
  • 200g gruyere
  • 2 tomatoes
  • 10 small sweet and sour pickles
  • 1 small onion

Preparation of recipe


Dressing based Alsatian -type Melfor sweet vinegar © : (if you got it ! )

Pour 2 tablespoons of " vinegar " in a bowl.
Put a spoon tipped mustard .
Add as much oil as vinegar ( = 2 tablespoons for a salad ) .
Add pepper , salt.


Cut sausage into thin strips , grate cheese, chop finely the onion and cut into small dice pickles . Mix all the dressing. Arrange on a plate with a punch , then garnish with tomato wedges . Serve chilled .

Ideal wine to accompany your Vineyard Style Salad:

Information COVID-19

Suite aux mesures prises par le gouvernement et afin d'endiguer la propagation du virus, nous vous informons que notre point de vente et notre boutique en ligne sont fermées. Au plaisir de vous retrouver après les mesures de confinement.

Prenez soin de vous et de vos proches.

Le domaine Kuehn.