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Crémant d'Alsace Brut "Cuvée 1675"
Crémant d'Alsace Brut Blanc de Noirs
Crémant d'Alsace Brut Blanc de Noirs
Crémant d'Alsace Brut Blanc de Noirs
Crémant d'Alsace Brut Prestige
Crémant d'Alsace Brut Rosé
Gewurztraminer Baron de Schiele AOC Alsace
Gewurztraminer Baron de Schiele AOC Alsace
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Gewurztraminer Florimont AOC Grand Cru Alsace
Gewurztraminer Sélection de Grains Nobles AOC Alsace
Gewurztraminer Vendanges Tardives AOC Alsace
Kaefferkopf AOC Grand Cru Alsace
Muscat AOC Alsace
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Pinot Gris Baron de Schiele AOC Alsace
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Pinot Gris Mambourg AOC Grand Cru Alsace
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Pinot Noir AOC Alsace
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Riesling Baron de Schiele AOC Alsace
Riesling Kaefferkopf AOC Grand Cru Alsace
Riesling Sommerberg AOC Grand Cru Alsace
Thai beef broth
Easy
45 minutes
4 persons
Winter detox
Alsatian sauerkraut (choucroute)
Easy
3 heures
4 persons
At the heart of Alsace
Asparagus of Alsace and morels sauce
Medium
50 minutes
4 persons
In the heart of Alsace
Barbecued Salmon Papillote
Easy
1 heure
2 persons
Barbecue
Rabbit Baeckeoffe
Medium
3 heures
4 persons
Terrine of foie gras, stewed with spicy quince
Easy
2 heures
8 persons
20 minutes
3 persons
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